Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR

Din guide för det mänskliga samspelet

BEMÖTANDEKODEN – Din guide för det mänskliga samspelet
Har du träffat en negativ person som dränerat dig på energi och funderat på varför det negativa tar så stort utrymme och hur du kan göra för att inte dras med och dras ned? Har du varit med om missförstånd och undrat vad som hänt eller hört folk säga: ”vi måste ju kunna prata som vuxna människor om det här”?
Många har någon gång undrat över hur man möter personer med mycket upprörda känslor på ett bra sätt. Har du reflekterat över hur vi människor fungerar egentligen? Vad kan man göra för att utveckla bra relationer? Många gånger finns ett motstånd mot förändringar och det är lättare att hitta fel istället för att se det som är bra.

Bemötandekoden är en kurs som ger dig en guide för det mänskliga samspelet som du har nytta av livet ut. Kursen bygger på och är en fördjupning av den bästsäljande boken “Bemötandekoden- Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv”. Du kommer få verktyg för hur man kan arbeta för ett ökat självledarskap där medarbetare tar ansvar och bidrar på ett proaktivt sätt. Det unika i denna kurs är att alla verktyg och tips är baserade på hjärnforskning. När vi möter varandra utifrån vår hjärnas förutsättningar blir det bättre och enklare. Hjärnforskningen ger dig kunskaper att navigera i svåra situationer. Till det läggs konkreta verktyg som du har nytta av varje dag i mötet människor emellan.

Detta är en kursdag med hög igenkänning och många aha-upplevelser. Det är en pedagogiskt upplagd kurs så du direkt efter kursen ska kunna praktisera dina nya kunskaper. För att du ska få ut så mycket av dagen varvar vi teori med praktik där du får reda på både varför och hur. Kunskaperna kan användas i alla mänskliga möten, både i tal och i skrift och man kan säga att du får en bruksanvisning i fickformat för oss människor.

– Strategier för ett situationsanpassat bemötande
– Du får förklaringar till vad som kan hända i våra relationer och strategier för hur du kan göra i olika situationer för att det ska bli bra
– Hur bemöter vi varandra enklare utefter vår hjärnas förutsättningar?
– Hur skapar man ett mer hållbart arbetsliv?
– Vad skapar arbetsglädje och vad gör stress för arbetsglädjen?
– Genom hjärnforskning får du konkreta verktyg till att låsa upp svåra situationer
– Hur skall riktlinjerna från Arbetsmiljöverket följas för en god social arbetsmiljö?
– Konsten att förstå sig på människor för ett bättre resultat och arbetsliv
– De viktigaste parametrarna för en god social arbetsmiljö

Lena Skogholm är författare till succéboken ”Bemötandekoden – Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets) liv” som seglade upp på topplistor så snart den släpptes hösten 2016. Lena är beteendevetare och pedagog, en av få som specialiserat sig på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagens möten människor emellan på ett mycket konkret sätt.
Hennes gedigna erfarenheter från verksamhetsutveckling, som examinator i Nordens största kvalitetsutmärkelse, pedagog och strateg gör att hon har en rik källa av kunskap att dela med sig av.

Detta ingår i alla våra kurser:

Vi genomför en förstudie för att du ska få svar på just dina frågor
Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika
Utvärdering och uppföljning av resultat
Kursdokumentation
Kursintyg

4490:- Boka tidigt (senast 2 mån innan kursstart)
4990:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt priset gäller 2 månader innan kursen och endast om du skriver in koden “boka tidigt” i din anmälan.

Stockholm 08/05/2019 - 08/05/2019

0761-86 44 09

sandra.johannesson@hexanova.se

516
0
LinkedIn Stockholm 09/05/2019
757
0
746
0
Tillitsbaserat ledarskap Stockholm 04/04/2019
600
0
Från kollega till chef Stockholm 09/04/2019
554
0
Hälsocoach Stockholm 10/04/2019
546
0