Högre diplomerad styrelseutbildning | Hexanova Academy

Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR
Utbildningen för dig som vill ta styrelsearbetet till en ny nivå

Ett aktivt och fungerande styrelsearbete saknas i alltför många företag men är en nödvändighet för ytterligare framgång och lönsamhet. Idag baserar fler och fler bolag sin konkurrenskraft på kunskap och den bör då också synas i styrelsen. Det yttersta ansvaret för ett aktiebolags verksamhet och utveckling har dess ägare, VD och styrelse. Den dag företaget önskar ett lån för en investering är också bankerna väldigt intresserade av styrelsens och ledningens kompetens.

Vem passar utbildningen?
Den Högre diplomerade styrelseutbildningen riktar sig i första hand till dig som sitter i eller vill sitta i en styrelse. Du vill utvecklas i ditt styrelsearbete. Du vill lära dig mer om lagar och förordningar, samt få enkla tips på vägen. Utbildningen blandar teori och praktik på en djupare nivå. Efter genomgången utbildning skall du kunna starta upp en egen styrelse eller effektivisera ett befintligt styrelsearbete. Du skall också kunna åta dig uppdrag som ledamot, nu eller senare, i annat företags styrelse.

Arbetssätt
3 dagar där föreläsningar varvas med många olika praktiska “hands on” övningar och grupparbeten. Den första dagen på utbildningen motsvarar den Grundläggande styrelseutbildningen.

Detta ingår i alla våra kurser:

Frukost, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika
Utvärdering och uppföljning av resultat
Kursdokumentation
Kursintyg

20750:- Ordinarie pris
Malmö 23/05/2017 - 25/05/2017

0761-864409

sandra.johannesson@hexanova.se

Förändringsledning – Steg 2 Stockholm, kurslokal 7A Odenplan 27/09/2017
88
0
Att leda för framtiden – Din kompletta ledarskapsutbildning Göteborg, kurslokal Aktiviteten Lindholmen 04/10 - 05/10/2017
99
0
Förändringsledning – Strategi & praktik Malmö, kurslokal Scandic Stortorget 10/10/2017
242
0