Information om kursen och anmälan

ANMÄL DIG HÄR

Livet är ett tillsammansprojekt, hur hittar vi tillbaka till urkraften i den sanningen? Många har genom åren sagt att ensam är stark, men går vi längre bak i tiden så var vi inte starkare ensamma – vi var döda. Det är viktigt att jobba på hur man tillsammans kan arbeta på bästa sätt och hur ens olikheter skall kunna bidra till gruppen och göra gruppen starkare. Dra nytta av att vara omgiven av alla olikheter på jobbet istället för att kalla kollegorna, som är olik dig själv, för ”idioter”.

Är generationskommunikation relevant eller bara ett påhitt? Hur viktigt är det att kunna samarbeta med någon som är långt ifrån en både åldersmässigt, men även erfarenhet- och kunskapsmässigt? Företag behöver ständigt jobba på samspelet och kommunikationen mellan generationerna och förstå att det kan skära sig när unga, nyexaminerade, hungriga ”ungdomar” börjar på ett företag där de ”gamla i gamet” har en unik kunskap och lång erfarenhet. För att kunna skapa en stark arbetsgrupp tillsammans gäller det att dra nytta av gruppens erfarenheter, styrkor, kunskap och skapa en bra gruppdynamik.

Människors psykiska besvär ökar ständigt, hur kan du få dig själv och andra att må och prestera bättre i nämnd ordning? Hitta tillbaka till din LUST, GLÄDJE OCH ENERGI på jobbet med Christers knep och verktyg. Lycka är dock inte en tillfällighet utan en färdighet. Hur behåller och utvecklar du lyckan så den inte avvecklas?

Det är viktigare än någonsin att lära sig hantera sina känslor och att hantera sitt liv. Christer kommer i denna föreläsning att gå igenom definitionen av emotionell intelligens. Det är aldrig handlingen som är problemet i mellanmänskliga relationer, det är den känsla en handling eller utebliven handling genererar som är problemet. Hur hanterar man denna insikt?

Efter stor efterfrågan kommer Christers föreläsning hållas på både förmiddag- och kvällstid. Välkomna på en föreläsning som utvecklar både din yrkesmässiga utveckling, men även din personliga!

Föreläsningens fokus:
Generationskommunikation – hur kommunicerar man på bästa sätt?
– Personlig utveckling med digitala verktyg
– EQ – emotionell intelligens, vad är det?
– Få verktygen för en bra gruppdynamik
– Skapa en välmående organisationskultur på jobbet

Tillfälle:
– Stockholm 27 november kl.13.00-16.00

Med reservation för ändringar, som då skickas ut via mejl.
Samtliga lokaler är centralt belägna i respektive ort som föreläsningen äger rum.

Erbjudande: Gå 5 personer – betala för 4!
Boka tidigt pris: 795kr/person ex moms, när du anger rabattkoden
“Boka tidigt” i din bokning. Gäller fram till 1 månad innan respektive föreläsningstillfälle. Ordinarie pris: 995 kr/person ex moms. Fika och arbetsmaterial ingår i priset.

 

Stockholm 27/11/2019 - 27/11/2019

0761-86 44 09

sandra.johannesson@hexanova.se

Stressmysteriet! Stockholm 18/09/2019
735
0
Happy@Work! Västerås 09/10/2019
802
0
Stressmysteriet! Stockholm 18/09/2019
735
0
496
0
Excel för självlärda – Avancerad Stockholm, kurslokal Aktiviteten Stockholm 03/10 - 04/10/2019
400
0