Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR

Välmående tillsammans ger framgång! – Unikt kurstillfälle tillsammans med Christer Olsson & Bodil Jonason

En arbetsplats är inte bara en transaktion av tjänster. Det är en social miljö, vi är varandras arbetsmiljö. Starka sociala relationer är dessutom ett grundläggande mänskligt behov.

Gallup har studerat effekten av välmående på arbetsplatsen. Sociala förhållanden på jobbet har visat sig öka medarbetarnas lojalitet, arbetsplatsens säkerhet, arbetskvalitet och kundengagemang. Människor är sociala djur, och vårt behov av att få kontakt med andra slutar inte när vi går in på arbetsplatsen.

Det är chefen som är grunden för att påverka välbefinnandet på en arbetsplats. Det handlar om hur du skapar kulturen. Det är chefen som lägger grunderna för att få samtalen rätt. När vi vågar öppna upp, kan vi lösa de tuffaste problemen. De företag som löser problemen snabbast, är de som vinner marknaden.

Emotionell självmedvetenhet, en av komponenterna i emotionell intelligens, gör att vi kan förstå källorna till vår frustration och förbättrar vår förmåga att samarbeta med oss själva och andra. Ju mer medvetna vi är om vem vi är, desto bättre strategier kan vi bygga för hur vi kan hålla oss lugna, kontrollera impulser och agera på lämpligt sätt när vi möter stress. Att anpassa sig till andras perspektiv, attityder och övertygelser bidrar till vår förmåga att vinna förtroende och påverka andra.

Att först acceptera sig själv och sedan förstå och uppskatta att vi är olika är grunden för starka team. När ni arbetar mot något tillsammans spelar det ingen roll hur olika ni är, hur olika ert namn är, ålder, könstillhörighet mm. Oavsett hur olika allt är så arbetar du med någon på en liknande uppgift med ett liknande mål. När du anmäler dig till denna kurs kommer du att kartlägga din egen profil, vad är dina unika egenskaper och vad är din emotionella förmåga. Utifrån det kan du börja reflektera över hur du tillsammans med andra bygger ett välmående och framgångsrikt samarbete.

Delar i kursen:
– Den sociala människan vill vara tillsammans.
– Emotionell intelligens: att hantera mig själv och relationen till andra.
– Unika Tillsammans – att förena olikheter mot målet.

KURSLEDARE

Christer Olsson, Framgångsstrateg, coach, författare och föreläsare. En av Sveriges mest erfarna och uppskattade management konsult som har mött oändligt med ledare och organisationer. Han har en bred publik i alla åldrar och positioner. Christers styrka är att göra saker enkelt, så att det går in och fastnar.

Bodil Jonason, Neuroscience Coach, Gallup Strengths Coach, NLP Master, EQ-Trainer och driver idag Kandidata. Bodil har en bakgrund som global affärsområdeschef och har lett alla konstellationer av team, genom motgång och framgång.

DETTA INGÅR I KURSEN:
– Förstudie så kursledarna får möjlighet att skräddarsy kursen efter ert behov
– En egen profil på unik personlighet och emotionell intelligens.
– Kursdokumentation
– Förmiddagsfika, lunch & eftermiddagsfika
– Kursintyg

Kursen är för dig som är ledare eller har team/personalansvar.

ERBJUDANDE
Om ni är två från samma organisation får ni -20% rabatt. När du bokar senast 1/9 får du en rabatt på 1.500 kr ex moms.

Pris:12.500 kr ex moms.

Begränsat antal platser och först till kvarn.

Bokningsinformation!

Vi håller på att uppgradera bokningssystem för att ge dig en bättre och smidigare upplevelse.

För att anmäla dig, ring 031-733 33 30 eller mejla till viktoria.hornlund@hexanova.se.
När du trycker på anmäl dig här kommer du automatiskt till ett mejlformulär till ovan mejladress. Vänligen ange i rubriken vilken kurs samt datum du vill boka dig till.

Varmt välkommen med din bokning!

Stockholm 18/10/2021 - 19/10/2021

0761-44 41 53

viktoria.hornlund@hexanova.se

Att leda utan att vara chef Stockholm 14/09 - 15/09/2021
1705
0
Stressmysteriet! Stockholm 15/09/2021
1547
0
Att leda utan att vara chef Göteborg 21/09 - 22/09/2021
1518
0
Att leda utan att vara chef Stockholm 14/09 - 15/09/2021
1705
0
Stressmysteriet! Stockholm 15/09/2021
1547
0
Coachande ledarskap Stockholm 29/09/2021
1178
0