Bra att veta

Kan man anmäla sig hela vägen fram till kursstart?

Ja, det fungerar alldeles utmärkt att anmäla sig fram till kursstart. Observera dock att en del kurser snabbt blir fullbokade och att det alltid är först till kvarn som gäller.

Vad behöver jag tänka på inför kursen?

Ungefär tre veckor innan kurs får du en kallelse, per e-post, med vägbeskrivning och annan praktisk information, där får du också veta om du behöver ha med dig något särskilt till kursen. Har du inte fått någon kallelse så kika gärna i skräpposten och hittar du ingen så hör bara av dig till oss så hjälper vi dig.

Vad ingår i kursavgiften?

  • En förstudie för att du ska få möjlighet att få svar på dina frågor
  • Frukost, förmiddagsfika, lunch & eftermiddagsfika
  • Utvärdering och uppföljning av resultat
  • Kursdokumentation
  • Kursintyg

Jag kan inte delta på kursen som jag anmält mig till, vad gör jag?

Du kan hela vägen fram till utbildningsstart överlåta din plats till en kollega kostnadsfritt. Anmälan är bindande & eventuell ombokning måste göras skriftligen till sandra.johannesson@hexanova.se senast 30 dagar innan kursstart.

Kan jag kombinera rabatter och erbjudanden?

Nej, rabatter och erbjudanden kan inte kombineras. Det är viktigt att du anger din rabattkod i anmälan för att du ska få avdrag på avgiften.

Vad händer om en kurs ställs in?

Senast fyra veckor innan kursen skulle ägt rum meddela vi dig om vi tvingats ställa in. Då ett kurstillfälle ställs in erbjuds du följande alternativ: delta vid ett annat kurstillfälle, erhålla ett värdebevis motsvarande betald kursavgift eller att få pengarna tillbaka.

I vilken kurslokal kommer kursen att hållas?

Kurslokalen ser du under respektive kurstillfälle på hemsidan. Tre veckor innan kursstart skickar vi ut mer information kring lokalen. Där kommer du även hitta en vägbeskrivning.

Är kurslokalen tillgänglighetsanpassad?

Alla våra kurslokaler är tillgänglighetsanpassade. Kontakta gärna respektive lokal för

Varför har jag inte fått någon bekräftelse?

Det finns två huvudanledningar till varför du inte fått din bekräftelse från oss. Det ena kan vara att du skrivit fel adress. Kontakta då sandra.johannesson@hexanova.se så justerar vi detta. Den andra anledningen kan vara att mailet hamnat i skräpposten.

Varför har jag inte fått något välkomstmejl?

Kolla i din skräppost om det kan ha hamnat där. Det kan också vara så att du tidigare tackat nej till utskick från Hexanova vilket gör att meddelande till dig inte går iväg. Ditt företag eller organisation kan också ha blockerat oss som avsändare. Har du inte fått ett välkomstmail senast två veckor innan kursstart kontaktar du sandra.johannesson@hexanova.se