Bra att veta

Kan man anmäla sig hela vägen fram till kursstart?

Ja, det fungerar alldeles utmärkt att anmäla sig fram till kursstart. Observera dock att en del kurser snabbt blir fullbokade och att det alltid är först till kvarn som gäller.

Vad behöver jag tänka på inför kursen?

Ungefär tre veckor innan kurs får du en kallelse, per e-post, med vägbeskrivning och annan praktisk information, där får du också veta om du behöver ha med dig något särskilt till kursen. Har du inte fått någon kallelse så kika gärna i skräpposten och hittar du ingen så hör bara av dig till oss så hjälper vi dig.

Vad ingår i kursavgiften?

  • En förstudie för att du ska få möjlighet att få svar på dina frågor
  • Förmiddagsfika, lunch & eftermiddagsfika
  • Utvärdering och uppföljning av resultat
  • Kursdokumentation
  • Kursintyg

Jag kan inte delta på kursen som jag anmält mig till, vad gör jag?

Du kan hela vägen fram till utbildningsstart överlåta din plats till en kollega kostnadsfritt. Anmälan är bindande & eventuell ombokning måste göras skriftligen till gabrielle.sjostrand@hexanova.se senast 30 dagar innan kursstart.

Kan jag kombinera rabatter och erbjudanden?

Nej, rabatter och erbjudanden kan inte kombineras. Det är viktigt att du anger din rabattkod i anmälan för att du ska få avdrag på avgiften.

Vad händer om en kurs ställs in?

Senast fyra veckor innan kursen skulle ägt rum meddela vi dig om vi tvingats ställa in. Då ett kurstillfälle ställs in erbjuds du följande alternativ: delta vid ett annat kurstillfälle, erhålla ett värdebevis motsvarande betald kursavgift eller att få pengarna tillbaka.

I vilken kurslokal kommer kursen att hållas?

Kurslokalen ser du under respektive kurstillfälle på hemsidan. Tre veckor innan kursstart skickar vi ut mer information kring lokalen. Där kommer du även hitta en vägbeskrivning.

Är kurslokalen tillgänglighetsanpassad?

Alla våra kurslokaler är tillgänglighetsanpassade. Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar kring lokalen.

Varför har jag inte fått någon bekräftelse?

Det finns två huvudanledningar till varför du inte fått din bekräftelse från oss. Det ena kan vara att du skrivit fel adress. Kontakta då gabrielle.sjostrand@hexanova.se så justerar vi detta. Den andra anledningen kan vara att mailet hamnat i skräpposten.

Varför har jag inte fått något välkomstmejl?

Kolla i din skräppost om det kan ha hamnat där. Det kan också vara så att du tidigare tackat nej till utskick från Hexanova vilket gör att meddelande till dig inte går iväg. Ditt företag eller organisation kan också ha blockerat oss som avsändare. Har du inte fått ett välkomstmail senast två veckor innan kursstart kontaktar du gabrielle.sjostrand@hexanova.se

Hur hanterar vi era personuppgifter enligt GDPR?

Mot bakgrund av den nya EU: s allmänna databeskrivningsförordningen 2016/679 (GDPR), som trädde i kraft den 25 maj 2018, vill vi ge dig viss information om de uppgifter vi behandlar för att skicka information till dig.

Hexanova Events respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter som vi behandlar. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar.

De typer av data vi samlar in
Vi samlar in vissa personuppgifter om dig. ”Personliga data” är data som kan användas för att identifiera dig eller information som kan härröras till dig.

Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du besöker våra arrangemang, väljer att prenumerera på något av våra nyhetsbrev, medverkar som utställare, kommunicerar med oss via e-post eller andra kanaler där du registrerar dig. Uppgifterna vi samlar inkluderar ditt namn, postadress, e-postadress, jobbtitel och bransch.

I vissa fall har dina personuppgifter hämtats från andra källor med bakgrund till din yrkesroll och då vi bedömt att du eventuellt är intresserad av specifika arrangemang. Dessa källor kan innefatta köp av dataregister, sökningar via offentligt tillgängliga sökmotorer och din arbetsgivares webbplats.

Hur använder vi data vi samlar in och lagrar
Vi använder de personuppgifter vi samlar in för att:

– Skicka dig nyhetsbrev och information om våra arrangemang.
– Behålla historik om utställare som deltagit på olika arrangemang.

Vi säljer inte, hyr ut, distribuerar eller på annat sätt gör dina personuppgifter tillgängliga för tredje part. Vi kan dock dela information med våra leverantörer för de ändamål som anges nedan.

Skäl för användning av dina personuppgifter
När vi behandlar personuppgifter för de ändamål som förklaras i det här meddelandet använder vi oss av våra legitima intressen när det gäller att upprätthålla affärsrelationer och kommunicera med dig som en kontaktperson om verksamheten och våra arrangemang. Vi anser att våra legitima intressen följer lagen och de rättsliga rättigheterna och friheterna i våra affärskontakter.

Hur vi delar informationen vi samlar in
Endast de personer som behöver behandla personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan behöva dela dina personuppgifter med våra leverantörer, så som tryckerier och extern konferensorganisatör på den konferens du deltar på. Vi kan också behöva låta våra leverantörer och delleverantörer få tillgång till dina personuppgifter när de utför tjänster för oss, främst för att upprätthålla och stödja våra IT-system.

Lagring
Dina personuppgifter sparas för angivna ändamål som nämnts ovan så länge du fortsätter besöka våra arrangemang eller att vi, med grund i din yrkesroll, bedömer att du kan vara en potentiell besökare hos oss.  Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi med databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register.

Säkerhet
Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förluster och att skydda mot obehöriga personers tillgång. Vi granskar regelbundet våra säkerhetspolicyer och rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.

Dina val och rättigheter
Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar. Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och kan begära en kopia. Du har också rätt att få felaktiga personuppgifter om dig korrigerade och du kan i vissa fall be oss att radera dina personuppgifter. Observera att begränsningen eller raderingen av dina personuppgifter kan innebära att vi inte kommer att kunna tillhandahålla de meddelanden och inbjudningar som beskrivs ovan. Du har också rätt att ta emot dina personuppgifter i maskinläsbar form och överföra data till en annan part som ansvarar för databehandling.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register.

Om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen, som är regulatorn för vår behandling av personuppgifter.

Vänliga hälsningar,
Urban Nilsson, VD
Hexanova Events