Sommarerbjudande!

Vi på Hexanova Academy vill önska er en trevlig sommar och erbjuda en riktigt förmånlig sommarrabatt. Boka 2 kursplatser och betala endast för 1 på de utvalda kurserna som du ser nedan:
Har du som ekonom svårt att få fram med ditt budskap?

Kursen ”Retorik för ekonomer – Så kommunicerar du svårbegriplig information så att alla förstår” ökar din förmåga att förmedla utan missförstånd. Retorikexperten David Loid lär dig skapa engagemang hos medarbetarna och tar din retoriska förmåga till en ny nivå!
Läs mer om kursen här!
Anmäl dig här!

Ny lag om offentlig upphandling

Under 2017 införs nya upphandlingslagar vilket har en betydande förändring för alla som berörs av offentlig upphandling. Nya regler ger nya frågor och dessa kan du ställa direkt till advokaterna vid Advokatfirman Lindahl för att vara säker på att få ta del av de viktiga förändringarna och få veta vad som påverkar just dig!
Läs mer om kursen här!
Anmäl dig här!

Hur ska ni digitalisera er verksamhet?

Att synas och vara tillgänglig för sina medborgare, erbjuda digitaliserade möjligheter samt att behålla kompetens och arbetsmöjligheter i kommunen blir allt viktigare idag. Kursen ”Så skriver du en e-strategi” är speciellt anpassad för dig i offentlig sektor och för verksamheter som behöver en handlingsplan för utveckling av er digitala transformation.
Läs mer om kursen här!
Anmäl dig här!

Erbjudandet gäller fram till 12 augusti!
« »