Lär dig konsten att argumentera och övertyga!

Att kunna tala för sig och övertyga sin publik har du stor nytta av, oavsett om det gäller att övertyga din chef, dina kollegor eller ledningen om att satsa på just dig och din idé. Till detta handlar livet också om att förhandla fram lösningar på problem.

Hexanova Academy har kurserna för dig som vill utveckla din retoriska förmåga och förhandlingsteknik för att just du ska bli ännu mer framgångsrik i din arbetsroll!

Vill du lära dig konsten att övertyga?

Att fånga åhörarnas uppmärksamhet och ha möjlighet att påverka sin omgivning på ett övertygande sätt är ett av de allra viktigaste verktygen för framgång i oerhört många arbetssituationer. Oavsett vilken nivå du befinner dig på kommer kursen ”Retorik – Konsten att övertyga andra” med retorikexperten David Loid att höja din retorikkompetens markant!

Läs mer om kursen här!
Anmäl dig här!

Till din nästa förhandling!

Att vara en bra förhandlare handlar inte om att vinna eller förlora, utan om att få bästa möjliga resultat. Det kan oftare än vi tror leda till något positivt för båda parter. I vår kurs i Förhandlingsteknik varvas teori med praktik samt uppgifter med genomgångar av olika strategier och du lär dig att snabbt kunna se lösningar på förhandlingssituationer. Vässa din förhandlings- & argumentationsteknik du också!

Läs mer om kursen här!
Anmäl dig här!

«