Höstens uppdateringar

Vi har ytterligare uppdateringar av kurser inför hösten där fokus är på ledarskap och verktygen du behöver för att vara den bästa chef du någonsin haft!

Ny som chef

Ledarskapskursen som ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din nya roll som chef. Att bli chef innebär en rad förändringar, du ställs inför större utmaningar, högre krav och nya problemställningar. Hur går man från att vara kollega till chef?
Läs mer om kursen här!
Anmäl dig här!

Att leda utan att vara chef

Detta är kursen för dig som leder andra utan att formellt ha titeln ”chef”. Det är få saker som utmanar så mycket som ansvaret att leda kollegor utan att ha ett formellt chefskap att stödja sig mot. Vi fokuserar på att du som deltagare ska utveckla din ledarpotential, det som gjort att du redan blivit en ledare.
Läs mer om kursen här!
Anmäl dig här!

Excel för chefer, ledare och beslutsfattare

Med rätt kunskap och erfarenhet kan du öka både din effektivitet och säkerhet i Excel. Med hjälp av dessa kortkurser får du tillfälle att nå just dessa mål. Vi har val att dela upp kursen i tre halvdagar med fokus på beslutsstöd, fokus på presentation och analys och fokus problemlösning där du kan välja att gå ett, två eller tre pass beroende på dina behov, eller varför inte gå alla tre?
Läs mer om kursen här!
Anmäl dig här!

 

 

« »