Hexanova Academy

Välkommen till Hexanova Academy – 2020 startar med en stor nyhet!

Hexanova Events har förvärvat de två verksamheterna och tillhörande varumärkena Lära för livet och Hexanova Academy. Köpet markerar starten på en nysatsning på kunskapsutveckling och är en del av bolagets vision att bli ett branschledande kunskapsbolag.

De två verksamheterna som förvärvats har kunskap- och kompetensutveckling som sin specialitet därför är det inte svårt att se hur de kommer att komplettera Hexanova Events befintliga organisation. Hexanova Events mötesplatser så som eFörvaltningsdagarna och Offentlig Chef, för att nämna några, är i ständigt behov av föreläsare och experter i toppklass. Dessutom är dessa mötesplatser en perfekt scen att hitta nya stjärnor på föreläsarhimlen.

Lära för livet är en av landets främsta talarförmedlingar med 25 år i branschen.  De erbjuder även öppna föreläsningar med namnkunniga talare som Jan Eliasson, Christer Olsson och Clas Malmström som stora dragplåster.

– De två företagens verksamheter ligger nära varandra och jag tycker att sammanslagningen är väldigt positiv för oss anställda inom respektive bolag men framför allt för våra kunder, föreläsare, leverantörer och samarbetspartners. Det är fantastiskt roligt att kunna erbjuda ett mycket större, gedignare och bredare kompetensutvecklings utbud till våra kunder. Och för mig personligen som har 25 års erfarenhet i branschen tror jag att detta innebär både nya utvecklings och karriärmöjligheter. Det känns kul och spännande att starta 2020 med ny energi och ny kraft och fusionen kommer garanterat att stärka vår position på marknaden, säger Annika Lorenzson Key Account Manager.

Hexanova Academy har en bred kursverksamhet som under de senaste åren erbjudit utbildningar och kurser som syftar till att deltagarna ska växa i sin yrkesroll. Företaget har långtgående samarbete med experter och toppföreläsare inom en rad olika ämnen.

– Det skall bli jättekul att få tillhöra något större och speciellt en stor kongressarrangör, som matchar vår verksamhet väldigt bra. Vi kommer nu kunna erbjuda ett större kursutbud till våra kunder och med all ny erfarenhet samt kompetens kommer vi kunna utvecklas ytterligare, Gabrielle Sjöstrand, Utbildningskoordinator på Hexanova Acadamy.
I en kort intervju med Hexanova Events VD och grundare Urban Nilsson, ger han sina tankar kring sammanslagningen;

– Hexanova Academy är en verksamhet som vi har varit med och startat upp en gång i tiden så att återigen jobba tillsammans med de duktiga medarbetarna och med deras värdeskapande produkt är naturligtvis väldigt roligt, säger han.

Lära för livet är en betydligt mer etablerad organisation, vad innebär det för er att förvärva en sådan verksamhet?

– Jag ser fram emot att arbeta med Lära för livet och tillsammans lyfta verksamheten mot nya höjder. Redan nu i juni kommer vi fira 25 års-jubileum vid två tillfällen i Göteborg och Stockholm där de främstas av de talare som arbeta med oss genom åren kommer samla i ett slags best of-event, säger Urban och fortsätter:

– Ur Hexanova Events synvinkel kommer förvärvet av de här verksamheterna komplettera och kvalitetssäkra våra befintliga mötesplatser och events. Vi kommer att ha en näst intill outtömlig källa till kunskap och erfarenhet att ställa till offentlig sektors förfogande under de kommande åren.

Med nya medarbetare, varumärken och ett ännu större kunskapsutbud siktar Hexanova Events på att växa ytterligare under 20-talet, redan under våren 2020 kommer man lansera en ny hemsida Talartorget.se och nya mötesplatser är redo att lanseras under hösten.

– Vi står rustade inför det nya decenniet med en ny organisation som nu har ett välbalanserat utbud med talarförmedling, kursverksamhet samt mötesplatser och konferenser av varierad storlek. Kort sagt kan vi erbjuda den högsta kvalitet på kompetensutveckling oavsett vilken form som våra kunder efterfrågar, avslutar Urban Nilsson.

För mer information kontakta:
Urban Nilsson, VD, Hexanova Events,
urban@hexanova.se

Varmt välkommen!

 

Personalen ifrån Lära för livet och Hexanova Acadamy