Hexanova Academy

Välkommen till Hexanova Academy

Människor växer och presterar bättre genom ökad kunskap och inspiration. Vi på Hexanova Academy vill engagera oss i ditt lärande på riktigt, därför erbjuder vi kompetensutveckling anpassad efter just dina villkor. Vårt mål är att du direkt efter genomförd utbildning skall kunna tillämpa dina nya praktiska såväl som teoretiska färdigheter i ditt dagliga arbete. Tillsammans med våra kompetenta och inspirerande föreläsare ser vi till att du får en minnesvärd kursupplevelse utöver det vanliga.

Alla våra program, lokaler och föreläsare är kvalitets och miljösäkrade vilket gör att vi kan garantera en hög standard på din utbildning. Väljer du att förenkla ditt vardagliga arbete med nya kunskaper genom våra kurser, så lovar vi att bidra med glädje och ny inspiration till ditt yrkesliv.

Hexanova Academy har sedan januari 2018 gått ihop med utbildningsföretaget Lära för Livet.
Den nya konstellationen med tre ingående kärnverksamheter har även fått ett nytt namn, som bättre speglar dess verksamheter och går under namnet Education & More Scandinavia AB. Education & More ägs till lika delar av Hexanova Media Group AB och den tidigare huvudägaren till Lära för Livet AB. VD blir Sandra Johannesson tidigare affärschef för Hexanova Academy.

Education & More erbjuder idag, talarförmedling, öppna föreläsningar och kurser.

För mer information kontakta:
Sandra Johannesson, VD, Education & More Scandinavia AB,
sandra.johannesson@hexanova.se

Varmt välkommen!

 

omacademy