Information om kursen och anmälan

ANMÄL DIG HÄR

KLICKA PÅ “ANMÄL DIG HÄR”- KNAPPEN LÄNGST UPP FÖR ATT LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN!

Kursen Bemötandekoden är genvägen till ett enastående bemötande och smart kommunikation. Det är en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap, där hjärnforskningen blir en guide för det mänskliga samspelet. 

Att lära sig hur vi människor fungerar, med utgångspunkt från ny hjärnforskning, kombinerat med handfasta verktyg till hur vi kan samarbeta med hjärnans förutsättningar =  bästa förutsättningarna för att nå önskade resultat. Bemötandekoden är något du har nytta av varje dag i alla dina relationer under hela (arbets)livet. Dessutom nyckeln till ett framgångsrikt  ledarskap och till kommunikation som direkt ger önskvärt resultat!

Kursen bygger på och är en fördjupning av den bästsäljande boken “Bemötandekoden- Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv”. Dagen ger hög igenkänningsfaktor och många aha-upplevelser. Teori varvas med praktik och kunskaperna kan användas i alla mänskliga möten, både i tal och i skrift direkt efter kursen.

Bemötandekoden innehåller konkreta verktyg så att du kan kommunicera utifrån hjärnans förutsättningar  för att skapa bästa resultat:

Du påverkar mer än du tror och är en vandrande klimatanläggning! Varför är du så smittsam? Och vad vi behöver tänka på för att smitta på ett optimalt sätt som ger resultat? Här finns stora möjligheter till påverkan och inflytande.

Vad händer i hjärnan vid stress och hur påverkar det ditt sätt att kommunicera? Hur kommunicerar man i besvärliga situationer eller med en person som är  stressad? Få verktyg som ger omedelbar effekt.

Hur gör man för att undvika onödigt vardagstjafs och onödiga konflikter? Hur kan man undvika missförstånd och istället ha en ton i kommunikationen som leder till bättre resultat och en bra stämning på jobbet?

Hur skapar man en hållbar arbetsplats med hållbara människor? Forskning visar vägen och med konkreta verktyg blir det lättar att ta action på detta i vardagen.

Varför tar det energi att möta en person som ser negativt på allt? Hur kan man vända det?  Varför är det lättare att klaga istället för att se allt som fungerar bra? Hur kan du istället kan vara motorn för att ha ett lösningsfokus som både ger energi, ökad arbetsglädje och kreativitet? Här finns det mycket tid att spara och resultat att vinna!

Vad skapar förtroende och tillit i en arbetsgrupp och till chefen? Vad säger hjärnforskningen och hur kan vi samarbeta med den för att skapa förtroende och tillit som är en nödvändig ingrediens för arbetsglädje och goda resultat. Lär dig öka tilliten direkt med lättillgängliga verktyg.

Vad händer i hjärnan vid förändringar och hur behöver du bemöta och kommunicera då för att kunna genomföra förändringar med bästa resultat? Få kunskaper som gör att du kan leda eller gå igenom förändringar på ett smidigare sätt.

Svåra samtal och hur du håller dem på ett respektfullt sätt. Lär dig hjärnans funktioner i svåra situationer och få guidning genom det svåra samtalet.

Om kursledaren Lena Skogholm

Är författare till succéboken ”Bemötandekoden – Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets) liv”. Lena är beteendevetare och pedagog, en av få som specialiserat sig på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagens möten människor emellan på ett mycket konkret sätt. Hennes gedigna erfarenheter från verksamhetsutveckling, som examinator i Nordens största kvalitetsutmärkelse, pedagog och strateg gör att Lena har en rik källa av kunskap att dela med sig av.

Detta ingår i alla våra kurser:

– En egen dedikerad projektledare
– Föreläsare av högsta kvalitet
– Resa och boende till föreläsaren
– Ett skräddarsytt kursprogram
– Tryckt alt. digital dokumentation
– Kursdiplom
– Förstudie, där samtliga deltagare får ta upp sina egna frågor och som sedan vävs in i Kursprogrammet
– Utvärdering med kvalitetsuppföljning

 

Kontakta oss för mer information. Vi kommer då skräddarsy kursen utefter er och era behov samt önskemål!
För mer information samt en prisuppgift mejla till viktoria.hornlund@hexanova.se eller ring oss på 0761- 44 41 53

Varmt välkomna att bubbla med oss!

KLICKA PÅ ”ANMÄL DIG HÄR”- KNAPPEN LÄNGST UPP FÖR ATT LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN!

På er arbetsplats 01/01/2019 - 01/01/2024
Ledarskap i flow Göteborg 31/12/2030
1494
0
Ledarskap i flow Göteborg 31/12/2030
1494
0