Information om kursen och anmälan

ANMÄL DIG HÄR

Christer Olsson som leder kursen har arbetat med individ- och organisationsutveckling i över 25 år. Dock har han aldrig fått uppleva så stora konkreta förändringar och förflyttningar i människors och organisationers liv som de senaste åren. För att hänga med i denna föränderliga värld handlar kursen om alla de möjligheter det nya digitala landskapet ger ledare idag, för att kunna hjälpa fler och även sig själv att må och prestera bättre.

Vi är i snabb takt på väg in i en värld där robotar, artificiell intelligens och big data kommer att påverka allas vardag på många sätt. Människan och dess organisationer kommer inte att kunna konkurrera med logik och systematik då alla har tillgång till samma kapacitet via molntjänster mm. Kvar blir vår unika förmåga att generera och känna känslor, därför blir kunskapen om emotionell intelligens en strategisk kunskap i en digitaliserad värld.

Vi går igenom verktyg och praktiska erfarenheter av hur de digitala verktygen idag förändrar livet för många stressade chefer och ge dem en större möjlighet att se varje individ trots stora arbetsgrupper. Hur kan du få reda på hur alla i organisationen mår i realtid och hur kan du sen möta dem som just nu behöver dig som chef?

Att leda en grupp på avstånd kan ofta vara krävande för dig som chef, samtidigt som det kan vara krävande för medarbetarna. Hur skall du som chef kunna påverka dina anställda, ge dem feedback och stöttning i sitt arbete digitalt? Hur får du organisationen att lära av och med varandra i ett reflekterande ledarskap?

Förändringsprocesser inom organisationer är vanliga och mottas olika av olika arbetstagare. Hur kan du generera lust, glädje och inspiration i nödvändiga förändringar? I kursen går vi även igenom hur storytelling kan användas som digital metodik.

Välkommen på kurs med Christer Olsson där du får verktygen till ett digitalt ledarskap i världsklass!

Innehåll av kursen;
– Få verktygen för att minska din stress och press som chef
– Hur används storytelling som digital metodik?
– Det analoga personliga ledarskapet
– Hur kan du arbeta med att utveckla och mäta gruppens kulturutveckling mot satta mål?
– Hur kan du arbeta med att lära in och ut saker på ett helt nytt och lekfullt sätt till skillnad från den “gamla” e-learningen?
– EQ och Känslor – den viktigaste konkurrensfaktorn i en digitaliserad värld
– Knepen som medvetandegör din och dina medarbetares vardagsinlärning
– Utveckla företagets innovationsförmåga

Hösten 2018
Var och när: Stockholm 22 november 2018, kl. 09.00-16.00
Lokal: Centralt beläget

Var och när: Malmö 27 november 2018, kl. 09.00-16.00
Lokal: Centralt beläget

Investering:
5 400 kr Boka tidigt (senast 2 månader innan kursstart)
Ord.pris: 5 900 kr ex moms.
Förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagsfika ingår. Övernattning ingår ej.
Denna kurs skräddarsys utefter er deltagares behov och därför skickas en förstudie ut till alla deltagare för att deltagarna skall få ut det dem vill med kursen.

All specialkost måste föranmälas i ett mail till gabrielle.karlsson@hexanova.se

 

Malmö 27/11/2018 - 27/11/2018

0761-86 44 09

sandra.johannesson@hexanova.se