Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR

Enastående kommunikation – utifrån hjärnans förutsättningar

KONTAKTA OSS FÖR ATT LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN!

Vinnare av Stora Talarpriset 2021 och författare till succéboken Bemötandekoden – Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv Lena Skogholm tar med dig på en mycket intressant upptäcktsfärd i hjärnans landskap och avslöjar hur du dagligen kan samarbeta med hur hjärnan fungerar.

I den här kursen bjuder Lena Skogholm generöst på en mängd konkreta verktyg för hur du kan överlista hjärnans gamla biologiska program för att kommunicera mer träffsäkert och effektivt. Du får flera tips för hur du i alla olika situationer du ställs inför, kan kommunicera tryggt och säkert utifrån hjärnans förutsättningar. Det gör ditt jobb enklare och skapar en härligt positiv arbetsmiljö både för dig och din omgivning.

Lena Skogholm är beteendevetare med passion för hur vi kan dra nytta av hjärnforskningen i vardagen, och när hon skriver böcker, föreläser och håller kurser om sitt favoritämne delar hon frikostigt målande bilder, använder metaforer och personliga berättelser. Allt med värme och humor.

Hennes första bok Bemötandekoden blev en omedelbar succé och har sålts i över 58 000 exemplar. Livskoden enligt hjärnan är Lenas andra bok. Den släpptes i augusti 2021 och klättrade direkt upp på topplistor.

I kursen får du en praktisk bruksanvisning i fickformat för det mänskliga samspelet som du har nytt av i all kommunikation. Och som underlättar! Inte minst i svåra situationer.  

Ur innehållet:

 • Överlista hjärnans gamla program och ta kontroll över din kommunikation!
   Vi moderna människor har ett logiska tänkande som är byggt på en uråldrig biologisk maskin som var perfekt utprovad för bästa chans till överlevnad. Nu sitter vi här, med ett utvecklat medvetande och ska hantera den lastgamla biologiska maskinen. Hur gör vi?
 • Bli en stjärna på att kommunicera i svåra situationer och navigera som en mästare genom förändringar genom att förstå tre medvetandelager i hjärnan! Bemästra dem och din kommunikation kommer nå nya höjder samtidigt som det blir enklare för dig.
 • Se upp med hjärnans energi-sparläge och lär dig hur du behöver kommunicera när det har kickat in!
 • Vad smittar snabbast – en förkylning eller känsla? Använd hjärnans smittokraft som en fördel i all din kommunikation. Här får du lära känna flera biologiska system skapar denna smittokraft och hur du konkret kan göra för att använda denna kraft för att skapa en enastående kommunikation.
 • Har du träffat en negativ person som tagit massor med energi? Lär dig samarbeta med solskenshjärnan och håll grådaskhjärnan i kort koppel! Onödiga konflikter och vardagstjafs går upp i rök. Hur du lyckas vända negativa tongångar genom upplyftande kommunikation med smarta formulerings-knep.
 • Kommunikation som nyckel till arbetsglädje! Förstå solskenshjärnan på djupet och låt den lysa upp arbetsdagen.
 • Förstå hjärnans motorväg och skapa förtroende och tillit i all din kommunaktion! Samarbeta med hjärnans motorväg och skapa en trygg och säker kommunikation som gör att både samarbetet och resultatet blir bättre.
 • Kommunikation som fyller på med energi – en nyckel till ett hållbart arbetsliv! Ge plats för hjärnans trygghetssystem – hotsystemets motsats.
 • Förstå hjärnans hotsystem och navigera förbi det när du ger feedback! Hur du återkopplar konstruktivt på ett sätt som gör att relationen och dialogen blir bättre.
 • Kommunicera som ett proffs i möten och lägg upp dem efter hjärnans behov – enskilt eller i grupp! Ge hjärnan vad den behöver i alla möten och uppfattas som säker och trygg i all kommunikation. Här får du veta steg för steg hur du går till väga.

Kursledare: Lena Skogholm

Klicka HÄR för att läsa mer om Lena.

Lena Skogholm bjuder även själv på en mängd gratismaterial HÄR

DETTA INGÅR I ALLA VÅRA KURSER:

• En förstudie för att du ska få möjlighet att få svar på dina frågor
• Förmiddagsfika, lunch & eftermiddagsfika
• Utvärdering och uppföljning av resultat
• Kursdokumentation
• Kursintyg

4 990:- Boka tidigt (senast 1 mån innan kursstart)

5 490:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt priset gäller 1 månad innan kursen och Endast om du skriver in koden “boka tidigt” i din anmälan.

Varmt välkommen med din bokning!

På er arbetsplats 01/01/2022 - 01/01/2024

0761-44 41 53

lisa.christof@hexanova.se

Ledarskap i flow Göteborg 31/12/2030
1495
0
Ledarskap i flow Göteborg 31/12/2030
1495
0