Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR

Fortsättningskurs i Excel 

Ta dina Excel-kunskaper till en ny nivå

Du löser många uppgifter med hjälp av programmet, men vet att du skulle spara mycket tid genom att få lära dig Excels mer avancerade funktioner för analys och informationshantering. Denna kurs är framtagen för dig som arbetat en hel del i Excel. Du vill nu fördjupa dig ännu mer i de funktioner som kan underlätta ditt arbete. Under två dagar arbetar vi intensivt och med stort fokus för att maximera vårt kunskapsintag.

I den här kursen ligger stort fokus på att fördjupa våra kunskaper inom pivottabeller och hur du kan effektivisera ditt arbete genom att implementera detta i ditt arbete. Efter kursen kommer du att kunna hantera och göra skarpa analyser av mycket stora mängder data på ett smidigt och enkelt sätt. Under kursen kommer du också att få en introduktion till makro samt de mest avancerade automatiserade funktionerna som programmet erbjuder.

Innan kursen kommer vi att genomföra en förstudie där du kan beskriva vad just du vill ha ut av kursen. På detta sätt kan vår kursledare utforma programmet efter just dina behov av kompetensutveckling.

Vi erbjuder dessutom möjlighet för deltagarna att ha med egna data att jobba med under utbildningen, på detta sätt får du hjälp med exakt det du behöver samt att du lär dig hur du går tillväga. Du bör arbeta eller ha arbetat en del i Excel för att kunna tillgodogöra dig kursens innehåll. I utbildningen ingår anpassad skriftlig dokumentation, praktiska övningsfiler, kursdiplom, förstudie, utvärdering samt förtäring.

OBS! Du behöver ta med din egen dator till den här kursen, med Excel redan installerat på din dator. Du bör helst ha en av de senare versionerna av Excel, helst Office 365.

Detta ingår i alla våra kurser:
– Förstudie
– Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika
– Utvärdering och uppföljning av resultat
– 2 år support med kursledaren
– Kursdokumentation
– Kursintyg

Orter & Datum 2023:
Göteborg – 25-26 april
Malmö – 27-28 september
Stockholm 23-24 november

9 990:- Boka tidigt (senast 2 mån innan kursstart)

10 990:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt gäller endast om du skriver in rabattkoden ”Boka tidigt” i din anmälan och går inte att redigera i efterhand!

Varmt välkommen med din bokning!

Malmö 27/09/2023 - 28/09/2023

0761-44 41 53

gabrielle.sjostrand@hexanova.se