Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR

Att leda utan att vara chef

Vi ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas med ditt ledarskap!

Att leda utan att vara chef är en tvådagars grundutbildning i ledarskap. Detta är kursen för dig som leder andra utan att formellt ha titeln ”chef”. Många har just denna typ av yrkesroll, om inte hela tiden så åtminstone periodvis & få saker utmanar så mycket som ansvaret att leda kollegor utan att ha ett formellt chefskap att stödja sig mot. Dina kollegors vilja att lyssna på dig är helt avgörande för din och gruppens framgång, och det ställs mycket höga krav på dig och din insats för att få det informella ledarskapet att lyckas

Under dessa två lärorika och inspirerande dagar fokuserar vi på ledarskapets grunder, kommunikation, gruppdynamik samt hur du får ditt team att vilja gå åt samma håll som du. Du får även lära dig hur du förankrar din roll och gör den tydlig för alla. Du får verktygen som krävs för att jobba fram motivation, hantera olika personlighetstyper, situationsanpassa ditt ledarskap, coacha, ge feedback, hantera konflikter och delegera.

Innan kursstart genomför vi alltid en förstudie för att du skall få svar på just dina frågor & funderingar. På så sätt kan du vara med och påverka utbildningens innehåll. ”Att leda andra utan att vara chef” fokuserar på att du som deltagare ska utveckla din ledarpotential, det som har gjort att du redan blivit en ledare. Vi utvecklar ledarskap snarare än chefskap.

DETTA INGÅR I ALLA VÅRA KURSER:
• En förstudie för att du ska få möjlighet att få svar på dina frågor

• Förmiddagsfika, lunch & eftermiddagsfika
• Utvärdering och uppföljning av resultat
• Kursdokumentation
• Kursintyg

Orter & Datum 2023:
27-28 april Stockholm
7-8 juni Göteborg

9 990:- Boka tidigt (senast 2 mån innan kursstart)

10 990:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt gäller endast om du skriver in rabattkoden ”Boka tidigt” i din anmälan!

Varmt välkommen med din bokning!

Göteborg 07/06/2023 - 08/06/2023

0761-44 41 53

gabrielle.sjostrand@hexanova.se