Information om kursen och anmälan

ANMÄL DIG HÄR

Best of Lära för Livet – 25 års jubileum!

1995 startade vi Lära för Livet och nu firar vi 25 år och vill härmed bjuda in er att fira detta med oss. 

Vi har samlat några av våra absolut bästa föreläsare genom åren för att kunna inspirera och ge verktyg i världsklass. Denna dag är gjord för att du och ditt team skall få förmånen att lyssna på flera olika föreläsare under en och samma eftermiddag och få ta del av deras inspirerande föreläsningar.

Under denna eftermiddag kommer ni kunna mingla med föreläsare, ta del av deras bästa framgångstips och mingla med oss på Lära för Livet! Det kommer finnas fina erbjudande för dig och dina kollegor för fortsatt inspiration och kunskap. På plats kommer även duktiga mötesritaren Frida ”FridaRit” Panoussis vara för att ”rita av” föreläsningar och visa er ett annat sätt att komma ihåg det värdefulla som sägs på scen.

Varmt välkomna till en inspirerande kalaseftermiddag med flertalet föreläsare i världsklass, underhållning, överraskningar, utlottningar, en riktig Gofika och det viktigaste av allt – TÅRTA!

Våren 2020
Stockholm 4 juni kl.12.30-18.00
Lokal: Meddelas senare*


För bästa resultat – kom hela arbetsgruppen eller ta med dina vänner för att få en riktig inspirationsboost!
Grupprabatt; Gå 5 betala för 4!

Föreläsning, fika, dryck och tårta 
Pris: 995 kr/person ex moms.

Early Bird pris: 795 kr/person ex moms
Gäller tom 31 mars och går att kombinera med grupprabatten på “Gå 5 betala för 4”. För att ta del av rabatten anger du rabattkoden “earlybird”  i din bokning.

*Lokalen meddelas på hemsidan 1 månad innan föreläsningen, men är alltid centralt beläget. Bokaren kommer även få välkomstmejl 1 vecka innan föreläsningen med all information med hålltider samt adress till lokal etc.

Tider för dagen:
Kl.12.30 Jubileumsfirandet inleds på scenen av moderatorn Anneli Egestam
Kl.12.45 Skapa din egen framtid – 1995 VS. 2020 – Lars Eric Uneståhl & Lasse ”Brandmannen” Gustavson
Kl.13.50 Hälsosam Hälsa! – Leila Söderholm
Kl.14.40 Fikapaus
Kl.15.10 Lejonagendan! – Cecilia Duberg
Kl.16.00 The Best Of Christer Olsson – Christer Olsson
Kl.17.00 Vi avslutar med en stor överraskning, utlottning, mingel, bubbel och tårta

Föreläsare:

Skapa din egen framtid – 1995 vs. 2020; Lars Eric Uneståhl och Lasse ”Brandmannen” Gustavson är duon som var vår första öppna föreläsning 1995, nu är dem tillbaka på scenen tillsammans för en uppgraderad föreläsning á la 2020!

Hälsosam hälsa; Leila Söderholm – En riktig glädjespridare som inspirerar den mest omotiverade motionären till en mer hälsosam livsstil. Hälsa och motion blir med små medel både enkelt, roligt och skapar gemenskap tack vare Leila!

Lejonagendan; Cecilia Duberg är en inspirerande föreläsare med många järn i elden. Cecilia är psykologen och den mentala tränaren som gör lika mycket nytta på elitidrottsarenan som på businessgolvet.

The Best of Christer Olsson; Ingen har undgått hur länge vi och Christer samarbetat genom åren. Christer är en av få som man kan lyssna på igen och igen och igen, men ändå alltid få med sig något nytt!

Moderator; Under denna eftermiddag är det Anneli Egestam som kommer guida oss på scenen mellan dessa fantastiska föreläsare. Vi kommer kunna luta oss tillbaka och vara i trygga händer!

Mötesritare/Graphic Recorder; Fantastiska Frida ”FridaRit” Panoussis kommer inspirera oss genom att rita under tiden föreläsningarna är och visa oss hur man på ett kreativt och vackert sätt kan komma ihåg vad som sades på scen.

Stockholm 04/06/2020 - 04/06/2020

0761-44 41 53

viktoria.hornlund@hexanova.se