Information om kursen och anmälan

ANMÄL DIG HÄR
Det vinnande värderingsstyrda ledarskapet!

I ett värderingsstyrt ledarskap är ledaren är den bästa förebilden. En ledare som går i frontlinjen för sin personal påverkar arbetsklimatet, ökar lust och motivation, vilket bidrar till ökad arbetsglädje och effektivitet i hela organisationen. Att som ledare må och fungera så optimalt som möjligt är en förutsättning för att orka leda andra. Det är nyckeln till bättre mående, prestationer och resultat överlag. Att förstå och leva organisationens värderingar är en förutsättning för att skapa en vinnande kultur och ett bra arbetsklimat. I en fungerande värderingsstyrd organisation vill alla medarbetare vara med och bidra, ta personligt ansvar och göra sitt yttersta för att tillsammans nå uppsatta mål.

I den här kursen får du som är ledare och chef konkreta verktyg, inspiration och hjälp/stöd för att lyckas ännu bättre i din roll.

Bra och sunda värderingar utgör ryggraden i alla organisationer. Om de inte efterlevs såväl internt som externt tenderar det lätt att bli floskler som inte betyder någonting. Värderingarna, som utgör själva plattformen, handlar uteslutande om människors beteenden. Därför är det viktigt att diskutera och enas om bra värderingar för att tillsammans med sina kollegor skapa bra, vinnande beteenden och attityder. Rätt attityder är viktigare än rätt resurser. Det spelar ingen roll om det finns tydliga visioner, uppsatta mål och förankrade strategier om inte värderingarna är accepterade och efterlevs av de anställda. Men hur skapar man värderingsstyrda ledare och organisationer? Hur konkret gör man för att få alla medarbetare motiverade och vilja leva organisationens värderingar och uppsatta mål? Vad betyder ett vinnande värderingsstyrt ledarskap i praktiken?

Syfte och mål
Målet med utbildningen är att starta en process i personlig utveckling som leder till varaktiga och hållbara förändringar där varje deltagare får användbara verktyg, tips och idéer hur man med enkla små medel kan öka sin egen och andras motivation och arbetsglädje att vilja vara en del av ett vinnande värderingsstyrt arbetslag. Denna utbildning är inte lik någon annan ledarutbildning och kan inte i detalj förklaras, den måste upplevas.

Ur innehållet
– Konsten att vara den bästa förebilden
– Att bygga vinnande värderingsstyrda lag
– Hur jag motiverar mig själv och andra
– Att förstå vilka psykologiska mekanismer som påverkar och styr ökat välmående och framgång
– Förändringens 4 rum
– Att bygga vinnande team och attityder
– Humor och arbetsglädje
– Min masterplan och mentala coach

Teori varvas med praktiska övningar, diskussioner och erfarenhetsutbyte

Om kursledaren
Michael Södermalm är utbildad certifierad mental tränare, föreläsare och utbildare. I botten är han marknadsekonom och har arbetat tio år i en av världens mest krävande och tuffaste branscher innan han gick i väggen, blev svårt sjuk och sadlade om. Han lyckades vända motgång till framgång och vill nu dela med sig av alla sina kunskaper och erfarenheter till dig. Han har inspirerat och hjälpt många människor, team och organisationer att vilja bryta nya barriärer och nå nya enastående resultat världen över. Han har även coachat många av våra svenska idrottsstjärnor och lag att mentalt förbereda sig inför EM, VM och OS!

DETTA INGÅR I ALLA VÅRA KURSER:

• En förstudie för att du ska få möjlighet att få svar på dina frågor
• Förmiddagsfika, lunch & eftermiddagsfika
• Utvärdering och uppföljning av resultat
• Kursdokumentation
• Kursintyg

8 990:- Boka tidigt (senast 2 mån innan kursstart)

9 990:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt gäller endast om du skriver in rabattkoden ”Boka tidigt” i din anmälan och går inte att redigera i efterhand!

Varmt välkommen med din bokning!

Göteborg 01/12/2021 - 02/12/2021

0761-44 41 53

viktoria.hornlund@hexanova.se