Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR

Från strikta regler till dirty tricks

Under denna dag kommer vi tillsammans att reflektera, diskutera, analysera och träna förhandling i specialskrivna övningar. Allt i avsikt att skapa förståelse för och insikt i de faktorer som är avgörande för att förbereda och genomföra en professionell affärsförhandling.

Utbildningens röda tråd är principerna för en hållbar och långsiktig överenskommelse som båda parter ska känna sig nöjda med.

Du kommer att få en bra struktur på ditt förhandlingsbeteende och förstå att förhandling inte är någon snällhetstävling, du kommer att känna igen taktiska utspel och veta hur du hanterar burdusa beteenden.

Dessutom kommer du att ha lärt dig att undvika missbedömningar av styrkeförhållanden och inte ge motparten fördelar som de inte borde haft.

Mål:
Målet med utbildningen är att skapa förståelse för och insikt i de faktorer som är avgörande för att förbereda och genomföra en professionell affärsuppgörelse.
Många affärer som görs skulle kunna göras mycket bättre, därför tar utbildningen utgångspunkt i deltagarnas egna affärsprojekt där nyvunna kunskaper och förbättrade färdigheter direkt ska kunna omsättas i det egna arbetet efter avslutad utbildning.

Kursen är en heldag med följande tidsschema:
kl.08.30 Start av kurs
kl.10.00 förmiddagsfika
kl.12.30 Lunch
kl.14.15 Eftermiddagsfika
kl.17.00 Kursen slutar

DETTA INGÅR I ALLA VÅRA KURSER:

• En förstudie för att du ska få möjlighet
att få svar på dina frågor
• Förmiddagsfika, lunch
& eftermiddagsfika
• Utvärdering och uppföljning av resultat
• Kursdokumentation
• Kursintyg

Förutom ovan får du också:

Bo Gustafssons bok Från strikta regler till dirty tricks

4 990:- Boka tidigt (senast 2 mån innan kursstart)

5 490:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt gäller endast om du skriver in rabattkoden ”Boka tidigt” i din anmälan och går inte att redigera i efterhand!

Varmt välkommen med din bokning!

Göteborg 25/11/2021 - 25/11/2021

0761-44 41 53

vitkoria.hornlund@hexanova.se