Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR

Från strikta regler till dirty tricks

En öppen ”blended learning” utbildning, där du först studerar åtta e-learning lektioner à 20 minuter och där inhämtar de mest väsentliga kunskaperna i förhandling. Därefter följer två kursdagar där vi tillsammans kommer att reflektera, diskutera, analysera och träna förhandling i specialskrivna övningar. Allt i avsikt att skapa förståelse för och insikt i de faktorer som är avgörande för att förbereda och genomföra en professionell affärsförhandling.

Utbildningens röda tråd är principerna för en hållbar och långsiktig överenskommelse som båda parter ska känna sig nöjda med.

Du kommer att få en bra struktur på ditt förhandlingsbeteende och förstå att förhandling inte är någon snällhetstävling, du kommer att känna igen taktiska utspel och veta hur du hanterar burdusa beteenden.

Dessutom kommer du att ha lärt dig att undvika missbedömningar av styrkeförhållanden och inte ge motparten fördelar som de inte borde haft.

Mål:
Målet med utbildningen är att skapa förståelse för och insikt i de faktorer som är avgörande för att förbereda och genomföra en professionell affärsuppgörelse.
Många affärer som görs skulle kunna göras mycket bättre, därför tar utbildningen utgångspunkt i deltagarnas egna affärsprojekt där nyvunna kunskaper och förbättrade färdigheter direkt ska kunna omsättas i det egna arbetet efter avslutad utbildning.

DETTA INGÅR I ALLA VÅRA KURSER:

• En förstudie för att du ska få möjlighet
att få svar på dina frågor
• Förmiddagsfika, lunch
& eftermiddagsfika
• Utvärdering och uppföljning av resultat
• Kursdokumentation
• Kursintyg

Förutom ovan får du också:

8 e-lektioner à 20 min som förberedelse för kursen
Bo Gustafssons bok Från strikta regler till dirty tricks

8 990:- Boka tidigt (senast 2 mån innan kursstart)

9 990:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt priset gäller 2 månader innan kursen och endast om du skriver in koden “boka tidigt” i din anmälan.

Göteborg 21/05/2019 - 22/05/2019

0761-86 44 09

sandra.johannesson@hexanova.se

Tillitsbaserat ledarskap Göteborg 25/04/2019
607
0
535
0