Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR
För dig som vill ta steget mot ett aktivt styrelsearbete

Att starta och driva ett företag är en uppgift att ta på stort allvar. Man kan önska många kompetenser i ett litet bolag, men brist på kapital och kontaktnät
får de flesta att göra allt själva. Det är inte ovanligt att man som ägare och VD både säljer, sköter bokföringen och sitter i styrelsen. Ett aktivt och fungerande
styrelsearbete saknas i alltför många små och medelstora företag, men är en nödvändighet för ytterligare framgång och lönsamhet.

Vem passar utbildningen?
Utbildningen riktar sig i första hand till företagare och styrelseledamöter i små och medelstora aktiebolag, som idag inte har en aktiv styrelse. Den riktar sig även till dig som har begränsad erfarenhet av styrelsearbete, eller saknar erfarenhet om hur aktivt styrelsearbete skall utföras. Du behöver lära dig grunderna i lagstiftningen och vilka krav som ställs på dig som styrelseledamot. Utbildningen blandar teori och praktik på en grundläggande nivå.

Arbetssätt
1-dags utbildning där föreläsning varvas med olika praktiska “hands on” övningar och grupparbeten. Efter genomgången utbildning skall du känna en större trygghet i ditt fortsatta styrelsearbete och ha de grundläggande kunskaperna för att effektivisera ett befintligt styrelsearbete.

Detta ingår i alla våra kurser:

Frukost, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika
Utvärdering och uppföljning av resultat
Kursdokumentation
Kursintyg

6950:- Ordinarie pris
Malmö 16/10/2019 - 16/10/2019

0761-86 44 09

sandra.johannesson@hexanova.se