Information om kursen och anmälan

ANMÄL DIG HÄR


Sälj som din kund köper!

Handen på hjärtat – hade ditt företag existerat om ni inte hade någon försäljning? Det är hög tid att “reclaima” försäljningens viktiga del av ett företag – och det är dags att ta er försäljning till nästa nivå.

Respekterar ni verkligen kundens värderingar och säljer på det sätt som hen önskar? Ofta kommunicerar vi vårt erbjudande baserat på våra egna värderingar, istället för kundens, vilket resulterar i att vi merparten av tiden kommunicerar ineffektivt. “How To Sell och “Why They Buy” är två aspekter som måste gå hand i hand för ett lyckat genomslag. Robert Bloom och Markus Samuelsson för båda dessa till bordet och lär ut tekniker som direkt förändrar er verksamhet och er syn på hur ni jobbar med försäljning. Under föreläsningen kommer ni bland annat få lära er förmågan att ta reda på er kunds värderingar och hur ni sedan kan kommunicera på ett träffsäkert sätt. Denna metod leder till både tidsbesparingar och en ökad omsättning.

De två dynamiska föreläsarna Robert Bloom och Markus Samuelsson gör en unik turné tillsammans. Genom skarpa insikter, bred kunskap, inspirerande engagemang och en otrolig passion för försäljning, trollbinder de sin publik. Varmt välkomna på en föreläsning som både berör och skapar resultat.

Ur innehållet
– Lär dig sälja som kunden köper!
– Rätt mental inställning – med “Hasse Ravelli”
– Förmågan att “connecta” istället för att kontakta
– Spara tid – snabbare beslut från kunden
– Skapa mer affärer från varje kund
– Ökad kundlojalitet när du förstår “Sälj och service by mormor”
– Lär dig generera fler referenser

Välkommen på föreläsningen som kantas av nya försäljningsmetoder, viktiga insikter, motivation och en massa skratt!

Tillfälle:
– Göteborg 8 maj 18.00-21.00

Med reservation för ändringar, som då skickas ut via mejl.
Samtliga lokaler är centralt belägna i respektive ort som föreläsningen äger rum.

Erbjudande: Gå 5 personer – betala för 4!
Boka tidigt pris: 795kr/person ex moms, när du anger rabattkoden
“Boka tidigt” i din bokning. Gäller fram till 1 månad innan respektive föreläsningstillfälle. Ordinarie pris: 995 kr/person ex moms. Fika och arbetsmaterial ingår i priset.

 

Göteborg 08/05/2019 - 08/05/2019

0761-86 44 09

sandra.johannesson@hexanova.se