Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR
Effektiv konflikthantering – Hantera konflikter och väx som team!

Det som så många försöker undvika är samtidigt koden att knäcka för att utveckla relationer – konflikter!

De uppstår på alla arbetsplatser, oavsett om det råder tystnadskultur, härskartekniker eller är låtsastrevligt… Konflikter är en naturlig del av relationers utveckling; när vi blir lite tryggare med varandra börjar det också skava. Konflikträdsla är den vanligaste orsaken till varför grupper aldrig utvecklas till att bli mogna, högpresterande, tillitsfulla team. Men, det går att ändra på!

Den här heldagen kommer att innehålla konflikter i alla dess former, och våra beteenden i och omkring konfliktsituationer. Och framför allt, hur kan man lära sej att lösa dem? Kursen växlar mellan teorier och exempel, workshop och dialog. Deltagarna ansvarar själva för att ta anteckningar, något material kommer inte att tillhandahållas, då kursdagen sker med full närvaro på deltagarna som är med.

 

Huvudpunkterna för dagen:

– Vad är det egentligen en konflikt?

– Olika sätt att hantera konflikter

– Försvarsbeteenden och andra skydd

– Vad är röd och grön zon?

– Aktivt lyssnande som konfliktlösning

 

Kursledare: Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth Kuylenstierna är professionell coach, krishanterare och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och författare. Hon är även en av landets främsta ledarskapskonsulter med uppdrag inom alla branscher. Hon utbildar ledare, handleder ledningsgrupper och coachar chefer både i Sverige och internationellt. Hon är även utbildad medlare och stöttar grupper i konflikthantering. Hon har blivit nominerad och vunnit flera utmärkelser som föreläsare, skrivit böcker inom populärpsykologi och har en terapimottagning i Stockholm. Sen 25 år tillbaka jobbar hon även som volontär för olika organisationer för behövande.

Detta ingår i alla våra kurser:
• En förstudie för att du ska få möjlighet att få svar på dina frågor

• Förmiddagsfika, lunch & eftermiddagsfika
• Utvärdering och uppföljning av resultat
• Kursintyg

6190:- Boka tidigt (senast 1 mån innan kursstart)

6990:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt gäller endast om du skriver in rabattkoden ”Boka tidigt” i din anmälan!

Göteborg 06/12/2022 - 06/12/2022

0761-44 41 53

lisa.christof@hexanova.se