Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR
Utveckla dig själv, verksamheten och dina medarbetare i rollen som chef. 

Att vara chef är både roligt och utmanande. Din förmåga att leda dig själv och andra kommer att gå hand i hand med din egen utveckling som individ. Om du inte kan leda dig själv, kan du heller inte leda andra. Att vara chef innebär att ta beslut, stå i centrum och att du har blickarna på dig. När du går in i rollen som ledare så är grundförutsättningen för att lyckas med uppdraget att du är intresserad av att jobba med din egen och medarbetarnas utveckling.

I utbildningen Ny som chef får du stärka dina ledarkunskaper, bli mer trygg i rollen som chef samt får verktygen för att bli en framgångsrik ledare. Utbildningen bygger på relevant forskning och vetenskap samt på kursledarens bok ”Ny som chef – Ny som ledare”. Under kursen blandas teoretisk kunskap med praktisk träning.

Kursen är upplevelsebaserad, vilket innebär att kursen bygger på din unika situation för att ge dig som ny chef maximal effekt. Vilket vi har möjlighet att göra då gruppen består av högst 20 deltagare.

Ny som chef riktar sig till dig som nyligen klivit in i en chefsroll, eller om du varit chef ett tag men behöver uppdatera dina ledarkunskaper. Inga förkunskaper krävs.

INNEHÅLL:
– Handfasta råd om vad du behöver tänka på under den första tiden som chef
– Bli skickligare på att kommunicera både med styrelsen, överordnade och med dina medarbetare
– Hur du blir en hållbar ledare
– Vikten av aktivt lyssnande
– Hur du får mer motiverade och engagerade medarbetare

Ladda ner programmet för att läsa mer om utbildningen!

Kursledare
Carina Lätt har mångårig erfarenhet inom ledarskapsområdet som föreläsare, utbildare, konsult och arbetsledare inom personalområdet samt som chefscoach och utvecklingsledare för chefer inom privat och offentlig sektor. Hon är beteendevetare, med vidareutbildning inom kognitiv beteendeterapi, internationellt certifierad coach samt utbildad inom olika dramatekniker. Carina är även författare till böckerna ”Att coacha grupper” (som blev nominerad till Årets HR-bok 2010), ”69 Tips på hur du blir en hållbar ledare” och ledarskapsboken ”Ny som chef – Ny som ledare”.

 

Detta ingår i alla våra kurser:

Vi genomför en förstudie för att du ska få svar på just dina frågor
Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika
Utvärdering och uppföljning av resultat
Kursdokumentation
Kursintyg

8990:- Boka tidigt (senast 2 mån innan kursstart)
9990:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt gäller endast om du skriver in rabattkoden ”Boka tidigt” i din anmälan och går inte att redigera i efterhand!

Varmt välkommen med din bokning!

Stockholm 06/12/2021 - 07/12/2021

0761-44 41 53

lisa.christof@hexanova.se