Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR
Talarträning – utveckla DIN personliga berättarstil!

Detta är 2-dagarskursen för dig som vill träna och utveckla dina pedagogiska, retoriska och scenmässiga förmågor.

Oavsett om du behöver sälja in en produkt, idé eller förändring, så är förmågan att övertyga, inspirera och väcka intresse centralt för att lyckas.  Men att stå inför grupp är för många en skrämmande upplevelse. Vi blir med ens så oskyddade, värderade, bedömda och faktiskt även exkluderade. Under den här utbildningen kommer du att få stöd i att utforska och utveckla din personliga berättarstil. Det kommer att göra dig naturligt lugnare, tydligare och mer trovärdig.

Det här är en praktisk utbildning där vi blandar teori med praktiska övningar och utvecklande feedback. Många av oss minns en skola där vi ofta räknade och mindes felen istället för hur många rätt det blev… Här jobbar vi istället i en stödjande och trygg atmosfär där du får chans att testa olika pedagogiska tips och trix. Ungefär som i ett laboratorium, där man prövar sig fram för att lära och utveckla.

Det finns ett gammalt grekiskt uttryck:
-Tala människa, så att jag kan se dig.

I den här kursen får du ta del av Lasse Gustavsons 40 år av erfarenhet från scen, coachingsmöten och stödsamtal. Gruppen är begränsad till max 12 deltagare för att du som deltar ska få ut det mesta av dagen.

Om kursledaren
Lasse Gustavson är idag utbildad Hälsopedagog och en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och utbildare. Han har sedan början på 90-talet föreläst och gett längre utbildningar inom inspiration, ledarskap, samverkan och djärva mål. Som föreläsare, teambuildare och kursgivare vill Lasse skapa en inre upplevelse hos sina deltagare, där sann utveckling börjar. Därför blandar Lasse upplevelsebaserad teori och praktik i sina utbildningar.

DETTA INGÅR I  KURSEN:

• En förstudie för att du ska få möjlighet att få svar på dina frågor
• Förmiddagsfika, lunch & eftermiddagsfika
• Utvärdering och uppföljning i form av enkät
• Kursdokumentation
• Kursintyg

8 990:- Boka tidigt (senast 2 mån innan kursstart)

9 990:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt gäller endast om du skriver in rabattkoden ”Boka tidigt” i din anmälan och går inte att redigera i efterhand!

 

Bokningsinformation!

Vi håller på att uppgradera bokningssystem för att ge dig en bättre och smidigare upplevelse.

För att anmäla dig, ring 031-733 33 30 eller mejla till viktoria.hornlund@hexanova.se.
När du trycker på anmäl dig här kommer du automatiskt till ett mejlformulär till ovan mejladress. Vänligen ange i rubriken vilken kurs samt datum du vill boka dig till.

Varmt välkommen med din bokning!

Göteborg 08/09/2021 - 09/09/2021

0761-44 41 53

viktoria.hornlund@hexanova.se