Information om kursen och anmälan

LÄS PROGRAMMET ANMÄL DIG HÄR
Hur du attraherar och behåller talangerna

Att attrahera, behålla och utveckla de bästa talangerna och medarbetarna är en av de mest avgörande utmaningarna för att en verksamhet ska vara framgångsrik. Denna utbildning med en av Sveriges främsta experter inom området handlar om hur du kan arbeta strategiskt och metodiskt med employer branding. Särskilt nu i tider av stora förändringar och möjligheter att omvärdera er själva som arbetsgivare.

Du får lära dig att identifiera era viktigaste målgrupper på talangmarknaden, vad dessa målgrupper attraheras av och hur du tar fram ett attraktions– och engagemangprogram för dessa. Hur du får verktyg för att se hela medarbetarresan genom er verksamhet.

För att säkerställa talangförsörjningen, engagemanget och prestationen i företaget krävs det att man arbetar lika professionellt med sitt arbetsgivarvarumärke som med verksamhetens övriga varumärken. Rätt medarbetare är avgörande för att nå sina mål och sin vision. Det är lika viktigt att kunna attrahera talanger som det är att engagera och utveckla befintliga.

En av hörnstenarna i att vara en attraktiv arbetsgivare är medarbetarnas stolthet och ambassadörskap, som tillsammans med den externa kommunikationen och imagen skapar arbetsgivarvarumärket. Och huruvida man lyckas beror på medarbetarens hela kontakt med företaget, från första mötet, via rekrytering och anställning till exit-samtalet. Denna kandidat– och medarbetarresa är en kedja som många inte lyckas med att hålla ihop varför talangförsörjningen haltar.

Välkommen till en heldagsutbildning som ger dig strategierna, metoderna och verktygen för att lyckas med er employer branding.

Utbildningen riktar sig till
– Verksamhetschefer, HR-chefer och HR-specialister
– Marknadschefer och marknadsförare
– Kommunikationschefer och kommunikatörer

Om kursledaren
Anna Dyhre, en av Sveriges främsta experter inom området samt en energispruta som utlovar en fartfylld dag späckad med kunskap, övningar och intressanta case. Anna har en Juristexamen och en Master i Law and Economics i bagaget. Med sin bakgrund från affärsvärlden, stora samhällsengagemang och mångåriga erfarenhet av Employer Branding ger henne en unik mix av kunskaper. Detta ligger till grund för hennes förmåga att tydliggöra hur Employer Branding och HR kan gå hand i hand med affärsnyttan.

DETTA INGÅR I  KURSEN:

• En förstudie för att du ska få möjlighet att få svar på dina frågor
• Förmiddagsfika, lunch & eftermiddagsfika
• Utvärdering och uppföljning av resultat
• Kursdokumentation
• Kursintyg

4 490:- Boka tidigt (senast 2 mån innan kursstart)

4 990:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt gäller endast om du skriver in rabattkoden ”Boka tidigt” i din anmälan och går inte att redigera i efterhand!

Varmt välkommen med din bokning!

Göteborg 07/12/2021 - 07/12/2021

0761-44 41 53

viktoria.hornlund@hexanova.se