Höstens ledarskapskurser

Utveckla din ledarroll i höst!

Hexanova Academy har kurserna för dig som är ny som chef, som vill ha ny inspiration i ditt ledarskap, som står inför en förändring eller som vill vara förberedd inför kommande kriser.

Nedan är vårt nuvarande kursutbud, fler nyheter lanseras inom kort. Håll dig uppdaterad på vår hemsida.

Höstens kurser fylls på snabbt, boka din plats innan semestern för att säkra din kompetens.

Dessutom! Boka innan 31 maj och få boken Från tomgång till framgång – Lösningsfokuserade verktyg för nyanställda chefer!

För dig som har ansvar som chef & ledare i en organisation styrd av politiska beslut!

Kursledare Helena Ström kommer ge dig verktyg, motivation och massor av nya idéer som kommer göra dig till en bättre och mer komplett ledare i kursen ”Att leda i en politiskt styrd organisation”
Läs mer om kursen här!
Anmäl dig här!

Lär dig leda i nuet

Och bli en strategisk ledare! Dennis Westerberg, som blev utsedd till årets föreläsare 2015, lär dig hur du kan försäkra dig om att ta rätt beslut, även i pressade situationer och hur du kan erhålla lycka och framgång – både på och utanför jobbet.
Läs mer om kursen här!Anmäl dig här!

När krisen blir aktuell

Kursen ”Krishantering & krisplan” är en intensivdag med många övningar kopplade till verkliga, fiktiva och möjliga situationer.  Varva teori med diskussioner och praktiska övningar tillsammans med Lars J O Larsson, en av Sveriges mest slitstarka föreläsare!
Läs mer om kursen här!
Anmäl dig här!

Var en trygg ledare i en föränderlig verksamhet

Retorikexperten David Loid ger dig ökad kunskap i att kunna analysera och förstå varför människor tänker och säger som de gör om förändring och hur man kan börja ”ställa om”. Nå framgång i förnyelsearbetet och gå kursen Förändringsledning – Strategi och praktik!
Läs mer om kursen här!
Anmäl dig här!

 

« »